10/26/2014

Coats of the season

Tässä lupaamani takkipostaus! Porvoon kirppareita kierrellessä mulla kävi suunnaton tuuri, kun löysin kolme takkia syys/talvikautta varten! Näillä takeilla saa mahdottoman hyvin vaihtelua tyyliin kuin tyyliin, eikä kylmemmillä loppusyksyn keleillä tarvitse enää värjötellä pelkällä nahkatakilla. Kaiken kukkuraksi ostokseni olivat varustettu unelmahinnoin: kaikki kolme maksoivat alle 30€!


1. DARK GREY WOOLEN JACKET
(15€)




Takki numero yksi on ihana tummanharmaa villakangastakki. Sävy ja lyhyt malli tekevät takista varsinaisen kameleontin; sen voi yhdistää niin asiallisemman kuin rennommankin asun kanssa. Taskujen, kauluksen, ja selän resoriyksityiskohdat, sekä kultareunaiset napit luovat takkiin hieman yksilöllisyyttä. Must have!


2. CLASSIC WOOL TWEED JACKET
(2,50€)




 Toinen takkilöytöni on ajaton tweed-takki. Tykkään paljon takin kirjavasta kuosista, joka henkii klassisuutta ja ratsastajatyyliä. Suurten, tummien nappien rivistöt saavat myös aikaan suloisen ja lämpimän vaikutelman. Takki on kuin luotu syysmaisemaan!


3. LONGLINE PLUM COAT
(5€)








Täytyy myöntää, että listan viimeinen takki on ehdoton suosikkini. Se ei ehkä ole monikäyttöisin, mutta siinä on asennetta. Pitkä, luumun värinen takki erottuu joukosta ja toimii yksinkertaisten asujen huomionkiinnittäjänä. Ostin pari päivää sitten tarkoituksella takkiin sopivaa huulipunaa, ja se viimeisteli kylmän ja tuiman lookin.

Mistä takista te tykkäätte eniten? :)

Bisous,
Ida

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti