11/08/2014

Hallå Stockholm!

Viime viikon torstaina koulumme kakkoset lähtivät risteilylle Tukholmaan. Matkaa oli odotettu kuin kuuta nousevaa, sillä viimevuotinen ykkösristeily oli aivan huippu! Tälläkin kertaa saimme nauttia ihanista buffet-pöytien antimista, Tukholmassa shoppailusta ja tietenkin bailalatino-elämästä! Kaikki pitivät hauskaa ja hulluttelivat myös erilaisissa asuissa Halloweenin kunniaksi :)




Ekana iltana ei kamera paljoa käynyt, sillä lukuisten selfieiden jälkeen kaikki halusivat jo bailaamaan...





Perjantaina vietimme siis päivän Tukholmassa shoppaillen ja muuten vain pyörien. Koska aika oli rajallista, olomme keskittyi vain ostoskeskus Gallerianin ympäristöön. Hamngatanin upouusi Victoria's Secret houkutteli ostoksille, vaan pihi luonteeni ei antanut periksi, ja päätin säästää rahani johonkin muuhun. Myöhemmin löysinkin Bik Bokista ihanan paljettitopin, -hameen ja mustat korot, sekä muutamia koruja Ur & Pennistä juhlakautta varten. :)



Armeijatyttöjä, kapteeneja, Hollywood-tähti, vankikarkuri, pupu, piru, tikru ja tietenkin yksi kisu! Halloween-ilta oli aivan mahtava ja asut kruunasivat sen totaalisesti. Pakko sanoa, että risteily oli kyllä parasta vähään aikaan. Pian uudelleen, eikö vaan? ;)

Bisous,
Ida Christine

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti