2/18/2015

PROM 2015

Vihdoin koitti se kauan odotettu päivä, jona kaikki me lukiolaistytöt saimme viettää päivän prinsessana ja kukin omien tanssiaistensa kirkkaimpana tähtenä. Wanhoissa nähtiin upeita kampauksia, loistokkaita mekkoja ja korujen kimmellystä. Voin sanoa, että sinä päivänä joka ikinen tyttö oli kaunis!


Wanhojen tanssit olivat ehdottomasti yksi elämäni parhaimmista kokemuksista. Vaikka tapahtuma itsessään söi älyttömästi rahaa ja aiheutti stressiä (avaudun siitä enemmän viimeistään tulevalla videolla!) ja vaikka kahdentoista tunnin tepastelu 8cm koroilla oli sanoinkuvailematonta tuskaa, se kaikki oli vaivan arvoista. Tätä en olisi jättänyt väliin mistään hinnasta!


Tässä oma mekkoni, jonka ostin Juhlapuku Bellasta mittatilaustyönä. Kun astelin liikkeeseen viime syksynä aikomuksenani sovitella mekkoja wanhoja varten, rakastuin tähän mekkoon ensisilmäyksellä. Sovitin sitä, ja tiesin, että tämä mekko kuului minulle.

Kampaus on Espoon keskuksessa sijaitsevan Hair Mastersin alaa. Kiitos siis heille!


Hiuslakka Proffs Super Strong Hairspray (Kicks) | Luomiväripaletti W7 In The Buff (Craycray.se) | Vahaliuskat Veet Wax Strips with Easy Grip | Irtoripset Ardell 105 Black (Kicks) | Huulipuna L'Oréal Paris 132 Sweet Pink | Itseruskettava seerumi L'Oréal Paris Sublime Bronze Self-Tanning Serum



Strassikorut + hiuskorut Glitter

Pojilla ei taida olla hajuakaan, miten helpolla he tästä rumbasta selvisivät..! Satojen eurojen mekon ja kampauksen jälkeen oli vielä paljon rahaa sijoittamatta koruihin, meikkeihin ja sen sellaiseen.


Huhhuh! Koko päivä oli kyllä yhtä kuvaamista. Kasvolihakset melkein kramppasivat, kun tuntitolkulla piti olla hymyssä suin. Oikeasti kaikki olivat  kuitenkin iloisia päivästä ja jälkeenpäin onkin ihanaa muistella sitä kuvien kera :)


Siinä vielä muutama kuva itse tanssista :)


Onneksi rankkaa päivää seurasi vauhdikas ilta, kun suuntasimme Helsingin The Circukseen jatkoille. Tunnelma oli mahtava, eikä väenpaljous menoa haitannut ;) Kokonaisuudessaan wanhat olivat unohtumaton kokemus, jonka me kaikki varmasti tulemme muistamaan yhtenä lukioaikamme kohokohdista.

Bisous,
Ida Christine

PS. MEKKONI ON MYYNNISSÄ! Eli jos tanssit wanhat ensi vuonna ja olisit mekkoa vailla, niin ota minuun yhteyttä ensisijaisesti Instagramin directissä (@iddaachristine).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti