5/31/2015

Summer Holiday

School's out and vacay's on! Ihanaa olla vihdoin kesälomalla! Ei tarvitse enää koko ajan stressata koulujutuista, paitsi tietenkin vähän syksyn tulevista kirjoituksista. Aion silti ottaa lomalla aikaa myös itselleni. Tänä aamuna heräilimme rauhassa Petterin kanssa, haimme kaupasta vähän jätskiä ja katsoimme elokuvan. Voiko parempaa olla?

Palataan kuitenkin vielä eilisten päättäreiden tunnelmaan :) Aamulla kävimme koululla kuuntelemassa opettajien puheita ja "hakemassa todistukset", mitä ei siis konkreettisesti tapahtunut, sillä kaikki näkevät kurssiarvosanansa wilmasta. Iloiseksi yllätykseksi sain tänä vuonna stipendin koulun esittelyvideon suunnittelusta ja toteutuksesta. 100 euron summa tulee varmasti Pariisissa tarpeeseen! ;)


Mekko Sisters Point (Nelly.com)

Tuskastelin itselleni mekkoa Pariisia varten ja kun kerran löysin tämän suloisen kukkamekon netistä, niin päätin pukea sen myös koulun päättäjäistilaisuuteen. Erityisen kauniin mekosta tekee sen mielenkiintoinen selkämys, sekä tietty kesäinen kukkakuosi. :)


Sandaletit Depeche (Nilson Shoes)

Olin jo pitkään kuolannut Kenzan jaloissa näkemiäni valkoisia korokepohjekorkoja, kunnes pari päivää sitten bongasin nämä upeudet Nilson Shoes -liikkestä. Ostopäätös oli selkeä ja nopeasti tehty. Luoja, miten rakastan näitä kenkiä! ♡


Korut Bijou Brigitte


Koin ylpeän hetken maistaessani omatekemääni valkosuklaa lime kakkua - se oli taivaallista, vaikka itse sanonkin! Myös äiti oli leiponut raparperipiiraan, joka sekin on yksi lemppareistani. Nam! Kotona herkuttelun jälkeen juhlistimme hyvällä kaveriporukalla kesäloman alkua. Ilta oli mitä hauskin. :)


Hyvää kesälomaa kaikille rakkaille lukijoilleni!

Bisous,
Ida Christine

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti