8/31/2015

Weekend at Tampere


Moro moro! Pitkästä aikaa teimme taas perheeni kanssa pikku visiitin kotikaupunkiini Tampereelle. Viikonloppu oli todella antoisa ja otin hieman ansaittua taukoa lukemiseen. Kiireinen kouluviikko alkaa taas, joten postauksia tulee entistä harvemmin. Tässä kuitenkin superlyhyesti viime viikonlopusta, sillä my day-videota on luvassa loppuviikosta! Kyllä, luitte oikein. ;)


Perjantaina saavuimme vasta illalla Tampereelle, joten jätin suosilla kaikki suunnitellut menot lauantaille. Lauantaiaamuna lähdimme Tammelan torille katselemaan vilkasta torielämää ja nautimme tamperelaista herkkua, mustaa makkaraa. Nam! Puistossa törmäsimme myös tamperelaiseen kuuluisuuteen, Simo Frangéniin.


En voinut olla kurkistamatta puiston vieressä sijaitsevaan Kissakahvila Purnauskis nimiseen kahvilaan. Sisällä ihmiset istuivat kahvilan antimista nauttien, kissojen pyöriessä jaloissa! Vaikken kissaihminen olekaan, niin musta ajatus oli ihana. :)


Aitoa iloa.

Off-shoulder toppi C&A | Farkut Stradivarius | Neule Lindex | Tennarit Vagabond | Laukku Pariisista


Päivämme jatkui pienellä herkuttelulla ja käväisimme vohvelikahvilassa, josta sain pienenä mielestäni maailman parhaimmat vohvelit. Saattaa olla että aika on kuultanut muistoni, mutta ainakin sain suuni makeaksi!


Iltapäivällä kävimme moikkaamassa mummua ja piipahdimme samalla Rauhaniemen rannalla. Äiti kertoi viettäneensä siellä paljon aikaa lapsuuden kesinään, mutta itse en rantaa edes muistanut. Paikka oli nimensä mukaisesti niin tyynen ja rauhallisen oloinen, että olisin voinut jäädä sinne pidemmäksikin aikaa.


Lauantaipäivä sai ansaitsemansa päätöksen Voicen kesäkauden päättäjäisissä ja Venetsialaisia juhliessa. Kävimme Särkänniemessä katsomassa mahtavan ilotulituksen, josta matkani jatkui Tampereen yöhön. Jälleen saan kiittää rakkaiden ystävieni olemassaolosta.

Hyvää alkuviikkoa kaikille!

Bisous,
Ida Christine






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti