8/18/2015

Weekend Festival 2015

Weekend Festival oli ja meni jo muutama viikko sitten, mutta koulukiireiltäni en siitä vielä ehtinyt postaamaan. Tässä siis lyhyesti viikonlopun kulusta kuvien kera!


Where the Coachella at?


Festival essentials.



Girls girls girls.♥


Guetta killed it.


Rakas.♥


Foood. Ruuan laatu ei ihan vastannut tunnin jonotuksen vastaisia odotuksia, mutta ainakin saimme mahamme täyteen.


Main babe. Plus ehkä maailman eeppisin photobomb hahah. Mikä tyyppi!


Yläilmoissa!


Love you so.


Tämä vuosi oli mun osalta kolmas kerta putkeen Weekendeillä, ja uskon että nyt on hyvä pitää vuoden tauko ja ehkä kokeilla joitain muita festareita. Anniskelualueellakaan ei tehnyt mieli edes käydä, sillä suuri osa vanhemmista ihmisistä oli niin juovuksissa jo pelkästään lavojen lähettyvyydessä, enkä olisi jaksanut jonotusta enää yhtään minuuttia pidempään. Nuoremmat juhlijat taas tönivät ja hyppivät yli-innokkaina päälle, eikä musiikkia saanut kuunnella rauhassa. Kaiken hyvän lisäksi sain tupakasta palovamman käteeni. No nyt kuullostaa jo siltä, kuin Weekendeillä ei olisi ollut hauskaa ollenkaan :D Ei ihan niinkään, mutta järjestelyissä olisi ollut parantamisen varaa. Sen ainakin tiedän, että jonain kauniina päivänä haluan päästä Coachellaan. Siellä ainakin olisi vähän rennompi meiniki, hienommat puitteet ja juuri omaksumani hippityyli aina muodissa! 

Bisous,
Ida Christine





2 kommenttia:

  1. Pakko kysyä mistä noin kaunis hapsulaukki on ?:)

    VastaaPoista
  2. Ostin sen Espanjasta Inside Girls nimisestä putiikista juurikin siksi, etten ollut millään löytänyt Suomesta kesän aikana vastaavanlaista.😐😁

    VastaaPoista