9/13/2015

Cutting it off?



Jo keväästä lähtien olen haaveillut ajatuksesta leikata hiukseni. I mean, for real. Instagramissa ja muualla somessa olen törmännyt monen bloggerin ja julkisuuden henkilön rokkaavan long bob-hiustyyliä, jota myös "lobiksi" kutsutaan. Nyt tuntuu, että olisin pitkän harkinnan jälkeen valmis luopumaan pitkistä hiuksistani.

Kuvissa kaksi ehdotonta suosikkibloggeriani, Sazan Hendrix (os. Barzani) ja Audrey Leighton Rogers (Frassy Audrey). Lisäksi vielä kaksi löytöä tämän hiusmallin edustajista, Oliviat Culpo ja Palermo.

Joku onkin jo saattanut panna merkille, että mulla on tapana seurata Instassa pääsääntöisesti eniten itseäni muistuttavia henkilöitä. Ei sillä, että yhdistäisin itseni ulkonäöllisesti heihin, vaan että saisin inspiraatiota esim. millaiset vaatteet voisivat sopia hiusvärilleni, ihonsävylleni, vartalonmallilleni jne. 

Kuullostaako hullulta? Hahah, ehkä vähän, mutta ainakin olen huomannut, ettei supermallien ja vaaleatukkaisten kaunottarien (esim. Janni Delérin) kuvien ja elämäntapojen kuolaaminen auta. Mikäli haluaa löytää jotakin hyvää ja kaunista myös omasta elämästään, kannattaa somessa seurata henkilöitä, jotka antavat itestään jotakin persoonallista ja ehkä henkilökohtaistakin, eikä ainoastaan utopian "täydellisestä" elämästä. Vaikka toisaalta kenen tahansa tunnetun bloggerin seuraaminen - assosioipa hänet itseensä tai ei - on tällaiselle harrastelijalle vain päiväuni, niin on sekin astetta lähempänä todellisuutta.

Päästiinpä tässä syvälle aiheeseen! Anyway, kannattaisitteko TE, rakkaat lukijani ajatusta tästä hiustyylistä minulle? Kommentoikaa mielipiteenne!

Bisous,
Ida Christine




3 kommenttia:

  1. joo!! sopis varmasti tosi hyvin :)

    ps. kiva blogi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Saattaapi olla että tukka pian lähteekin ;) Ja kiitos! xx

      Poista
  2. Hei,onko sinulla youtube-kanavaa?

    VastaaPoista