8/31/2015

Weekend at Tampere


Moro moro! Pitkästä aikaa teimme taas perheeni kanssa pikku visiitin kotikaupunkiini Tampereelle. Viikonloppu oli todella antoisa ja otin hieman ansaittua taukoa lukemiseen. Kiireinen kouluviikko alkaa taas, joten postauksia tulee entistä harvemmin. Tässä kuitenkin superlyhyesti viime viikonlopusta, sillä my day-videota on luvassa loppuviikosta! Kyllä, luitte oikein. ;)


Perjantaina saavuimme vasta illalla Tampereelle, joten jätin suosilla kaikki suunnitellut menot lauantaille. Lauantaiaamuna lähdimme Tammelan torille katselemaan vilkasta torielämää ja nautimme tamperelaista herkkua, mustaa makkaraa. Nam! Puistossa törmäsimme myös tamperelaiseen kuuluisuuteen, Simo Frangéniin.


En voinut olla kurkistamatta puiston vieressä sijaitsevaan Kissakahvila Purnauskis nimiseen kahvilaan. Sisällä ihmiset istuivat kahvilan antimista nauttien, kissojen pyöriessä jaloissa! Vaikken kissaihminen olekaan, niin musta ajatus oli ihana. :)


Aitoa iloa.

Off-shoulder toppi C&A | Farkut Stradivarius | Neule Lindex | Tennarit Vagabond | Laukku Pariisista


Päivämme jatkui pienellä herkuttelulla ja käväisimme vohvelikahvilassa, josta sain pienenä mielestäni maailman parhaimmat vohvelit. Saattaa olla että aika on kuultanut muistoni, mutta ainakin sain suuni makeaksi!


Iltapäivällä kävimme moikkaamassa mummua ja piipahdimme samalla Rauhaniemen rannalla. Äiti kertoi viettäneensä siellä paljon aikaa lapsuuden kesinään, mutta itse en rantaa edes muistanut. Paikka oli nimensä mukaisesti niin tyynen ja rauhallisen oloinen, että olisin voinut jäädä sinne pidemmäksikin aikaa.


Lauantaipäivä sai ansaitsemansa päätöksen Voicen kesäkauden päättäjäisissä ja Venetsialaisia juhliessa. Kävimme Särkänniemessä katsomassa mahtavan ilotulituksen, josta matkani jatkui Tampereen yöhön. Jälleen saan kiittää rakkaiden ystävieni olemassaolosta.

Hyvää alkuviikkoa kaikille!

Bisous,
Ida Christine






8/18/2015

Weekend Festival 2015

Weekend Festival oli ja meni jo muutama viikko sitten, mutta koulukiireiltäni en siitä vielä ehtinyt postaamaan. Tässä siis lyhyesti viikonlopun kulusta kuvien kera!


Where the Coachella at?


Festival essentials.



Girls girls girls.♥


Guetta killed it.


Rakas.♥


Foood. Ruuan laatu ei ihan vastannut tunnin jonotuksen vastaisia odotuksia, mutta ainakin saimme mahamme täyteen.


Main babe. Plus ehkä maailman eeppisin photobomb hahah. Mikä tyyppi!


Yläilmoissa!


Love you so.


Tämä vuosi oli mun osalta kolmas kerta putkeen Weekendeillä, ja uskon että nyt on hyvä pitää vuoden tauko ja ehkä kokeilla joitain muita festareita. Anniskelualueellakaan ei tehnyt mieli edes käydä, sillä suuri osa vanhemmista ihmisistä oli niin juovuksissa jo pelkästään lavojen lähettyvyydessä, enkä olisi jaksanut jonotusta enää yhtään minuuttia pidempään. Nuoremmat juhlijat taas tönivät ja hyppivät yli-innokkaina päälle, eikä musiikkia saanut kuunnella rauhassa. Kaiken hyvän lisäksi sain tupakasta palovamman käteeni. No nyt kuullostaa jo siltä, kuin Weekendeillä ei olisi ollut hauskaa ollenkaan :D Ei ihan niinkään, mutta järjestelyissä olisi ollut parantamisen varaa. Sen ainakin tiedän, että jonain kauniina päivänä haluan päästä Coachellaan. Siellä ainakin olisi vähän rennompi meiniki, hienommat puitteet ja juuri omaksumani hippityyli aina muodissa! 

Bisous,
Ida Christine





8/06/2015

Temporary Tattoos

Weekend festival on ihan nurkan takana, ja tänä vuonna päätin sen kunniaksi kokeilla jotain uutta. Hippivillityksestäni voitte vain kuvitella, kuinka paljon olen himoinnut tällaisia kultaisia ja hopeisia väliaikaistatuointeja! No, Espanjassa apu oli lähellä, sillä bongasin tatuointeja melkein joka liikkeestä. Stradivariuksen valikoimasta löysin nopeasti omani, ja tässä ne ovat!


Olen niin iloinen että lähdin mukaan tähän "humpuukiin", sillä jo nyt voin kertoa, että nämä kultakuviot helpottavat korukriisiäni festareita varten. Toisin sanoen, koruja ei tarvita! Kullan- ja hopeanhohtoiset kuvioinnit ihollani luovat varmasti tarpeeksi säihkettä asuun kuin asuun. 


Oletteko te tulossa huomenna Weekendiin? Jos, niin siellä nähdään! ;)

Bisous,
Ida Christine





8/03/2015

Bohemian Turqoise Nails


Pitkästä aikaa blogin parissa! Vietin siis heinäkuun viimeisimmät kaksi viikkoa perhelomalla Espanjan lämmössä. Pelkkää rentoutumista loma ei tietenkään ollut, vaan pänttäsin samalla syksyn kirjoituksiin. Vaikka hotelli olikin sama kuin viime vuonna, tutussa ja inspiroivassa ympäristössä sain otettua paljon hienoja kuvia, joista osan olettekin jo varmaan nähneet Instagramissani (@idachristines).

Kynsistä voitte jo huomata, että eräs kuluneen kesän hitti-ilmiöistä on nyt iskenyt minuunkin - boheemi hippityyli! Tiedän, ettei trendi viehätä kaikkia, mutta en voisi kuvitella mitään sen rennompaa kesätyyliä, kuin valkoisen pitsisen mekon yhdessä bootsien, leveälierisen hatun ja runsaiden turkoosikorujen kanssa puettuna. Jollain tasolla uskon horoskooppeihin, ja mikä ironisinta, turkoosi on vesimiehen onnenkivi! Rauhasta ja rakkaudesta inspiroituneena loihdin itselleni nämä räväkät kynnet, jotka sopivat myös loppukesän lämpimiin iltoihin (nyt kun kesä vihdoin saapui Suomeenkin).


Turkoosikynsien pääosaa näytteli Pariisin tuliainen, KIKO:n kynsilakka sävyssä nro 526.


Mukana myös:
Essie Blanc (joka on jo kovaa vauhtia loppumassa...!)
Depend 223
+ permanenttitussi


Näissä kynsissä helpoin tapa näyttää, kuinka sain ne aikaan, oli numeroida sormet ja piirtää vasemman käden kynsiin aloituspisteet, joista kukin kuvio alkaa. Näissä kynsissä luovuus oli kova sana! Mitä erikoisemmat kynnet ovat, sitä enemmän ne täydentävät hippityylin huoletonta meininkiä.

1. Peukalo. Kolmiokuvio hopeaviivalla.
2. Etusormi. Ristikkokuviointi turkooseilla pisteillä.
3. Keskisormi. Turkoosia kynttä ympäröivä musta kehä.
4. Nimetön. Pystysuora viiva turkoosilla kolmiolla.
5. Pikkurilli. Yksinkertaiset nuolikuviot hopean hohtoisella pohjalla


Päättämiesi pohjavärien kuivuttua aloita piirtämällä tussilla (tai ohuella siveltimellä/hammastikulla) kuvioiden aloituspisteet. Ota vakaa asento ja ei muuta kuin piirtämään! Tussin kuivuttua täydennä kynnet yksityiskohdilla, kuten nuolilla ja viivoilla. Et voilà! Päällyslakkaa voit lisätä lopuksi, mikäli et käyttänyt tussia, sillä itselläni se vain sotki kuviot. See what I did there? Haha.


Älä unohda stailata kynsiäsi kauden värikkäisiin asusteisiin!


Hyvää alkavaa viikkoa kaikille!

Bisous,
Ida Christine