6/20/2016

New Family Member

Pari viikkoa sitten Wieniin lähtiessämme oloni oli helpottunut. Ei enää raskasta kameravarustusta ympäriinsä roudattavana, kallisarvoista järkkäriä turistikohteissa suojeltavana, saati tyytymistä puhelinlaatuisiin asukuviin matkan aikana (koska pakkohan ne on jotenkin Instagramiin saada). Kaikki tämä on nyt historiaa, sillä uudenuutukaisen, ylppärirahoilla ostetun, Olympus PEN E-PL7:n omistajana voin sanoa, että tämä kamera on kuin bloggerille/youtubettajalle tehty!


Olin katsellut Olympus-kameroita vuoden verran monien bloggereiden kuvista ja tiesin heti, että this is the one. Hakusessa minulla oli ensisijaisesti kevyempi vlogikamera, joka tarkentaisi videolla automaattisesti. Tämä oli ehkä se suurin "ongelma" Canon EOS 600D:ssä, jolla kuvasin yleensä kaiken materiaalini. Valintani osui lopulta tähän PENiin, joka tarjosi kaiken sekä enemmän. Sen feminiini ja ajaton ulkonäkö, sekä nahkayksityiskohdat tekevät siitä enemmän kuin kameran. Se on kuin asuste, jonka neutraalit värit muuten sopivat asuun kuin asuun!


Mitä olisi kamera ilman kääntyvää näyttöä nykypäivänä!? Tämä oli yksi niistä ominaisuuksista, joita kamerassa alun perin hainkin. Lisänä ei niin asemaansa vakiinnutanut wifi-toiminto on life saver. Etenkin jos kuulut kaltaisiini somettajiin, joille korkealaatuisten kuvien ja videoiden jakaminen reaaliajassa on elämäntehtävä, kuvien langaton siirto kamerasta puhelimeen on välttämätöntä.


Pistin rahat kerralla haisemaan ja sijoitin kameran oston yhteydessä myös näihin oheistuotteisiin. Shoulder- ja handstrap ovat molemmat sävyssä Little white feather, joka sopii paremmin kuin hyvin itse kameran värimaailmaan. Toistaiseksi Olympuksellani ei vielä ole kameralaukkua, mutta kompaktin koonsa ansiosta se tuli ainakin reissun ajan hyvin toimeen käsilaukussani.

Voisin jatkaa kameran ylistämistä vaikka kuinka, vaikka se on ollut käytössäni vasta pari viikkoa. Vloggaamisen helpottumisen myötä tämä kamera antaa myös paljon enemmän mahdollisuuksia nopeiden on-the-go -blogikuvien räpsimiseen. Oon vaan yksinkertaisesti ihan lovena tähän kameraan! Jos haluatte, voin tulla päivittämään tietojani ja kokemuksiani kamerasta muutaman kuukauden päästä arvostelun muodossa. Olisko kiinnostuneita? :)



Bisous,
Ida Christine


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti